The Witcher 3 game director wordt design director Cyberpunk 2077

Konrad Tomaszkiewicz, de CD Projekt RED-veteraan die als game director optrad voor The Witcher 3: Wild Hunt, is nu klaarblijkelijk ook benoemd tot design director van Cyberpunk 2077.

Belangstellende gamers deelden de verandering in het ontwikkelteam op de Cyberpunk subreddit, nadat details op Tomaszkiewicz’ LinkedIn-pagina werden aangetroffen.

Een saillant detail was ook de promotie die de spelregisseur met zich meenam. Konrad Tomaszkiewicz staat nu ook bekend als vicepresident van game development bij de Poolse studio.

Op diens beurt zou dat weer iets van doen kunnen hebben met het voorval waarin Cyberpunk 2077’s creative director Sebastian Stepien in januari het bedrijf verlaatte voor een functie onder Blizzard. Tomaszkiewicz dient nu een deel van zijn taken over te nemen, al blijft onduidelijk of dat ook aanpassingen in de visie van de aanstaande game met zich meebrengt.

Aanvankelijk zou je verwachten dat Stepiens vertrek aangaf dat zijn werk afgerond is, maar deze verschuiving aan de top doet het lijken alsof er nog het een en ander afgemaakt dient te worden.

Recentelijk liet CD Projekt RED nog stellig weten dat Cyberpunk 2077 definitief op E3 2019 aanwezig zou zijn. Wil je meer weten over wat we zoal verwachten van CD Projekt RED’s nieuwste project? Lees ook onze uitgebreide Cyberpunk 2077 preview voor een visie op de toekomst…

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren