Stelling van de Week: Apex Legends is de beste battle royale

Reeds besproken in de Gamersnet Podcast, maar nu ook door onze Salim en Tom meegenomen als Stelling van de Week: Apex Legends. Onze twee heren zijn overtuigd van de kracht en gooien een balletje op. Is dit dan de beste battle royale van het moment?

Terwijl ons tweetal stevig praatwater spuwt, vragen we vooral hoe jij in zou haken op de discussie. Welke battle royale verdient jouw voorkeur (of juist niet) en waarom dan precies?

 1.   
  fantasyfreak's avatar

  Tja ik kan er niet veel over zeggen over wat de beste BR is denk ik. Ik heb naast Apex alleen Fortnite geprobeerd. Die laatste vond ik al snel 3x niks met het bouwen, rare controls en weet ik veel wat. Ok PUBG heb ik vaak op de streams gekeken bij jullie en zag er vet uit, maar ik ben een console player dus daar begin ik niet aan. 😉

  Apex daarintegen zit ik helemaal in. Het speelt lekker weg, ik vind de moves per character wel erg vet gedaan en het pingsysteem is gewoon briljant. Ik speel nooit met een mic omdat ik mijn omgeving hier wil kunnen horen en soms wat lawaai is soms door de dieren en daar wil je niemand mee lastig vallen. Des te beter zie je hoe goed het pingsysteem werkt. Wil je ergens heen. Ping. Moet je ammo? Ping. Is je teamgenoot blind en ziet hij/zij niet dat je health nodig hebt? Ping. Het werkt geniaal.

  Daarnaast is de game volledig gratis en dat is echt een goede move met deze kwaliteit. Zoals jullie al zeggen van niks early-access maar gewoon *BAM* hier heb je de game, hij is af maar er komt nog meer! En je hoeft er geen euro in te steken 😀 Al heb ik dat wel gedaan als bedankje. Voor mij dus wel de beste.

 2.   
  Puddingboom's avatar

  “Wat apex legends doet, doet het het beste” Oef, die is inderdaad spot on.
  Prachtig spelletje die veels teveel uren uit mijn leven heeft gezogen…. still counting.
  Hele mooie en scherpe stelling van de week guys.

 3.   
  darroox's avatar

  Ik vindt fantastische en spannende game om te kijken , jammer dat veel tijdens de stream veel moeten zeggen, ik zoek een stream zonder commentaar. Ik zal het niet zelf spelen omdat ik onmiddellijk dood ben omdat ik een Noob ben en scheef schiet.

 4.   
  tranceguy's avatar

  Nope….

 5.   
  sjaak19832015's avatar

  Het valt me altijd weer op hoe sites als deze men altijd denkt dat wij als gamer die talloze berichten over die battle royal games nog steeds interessant vinden.

  Ik zal wel te oud zijn om dit te snappen dus laat die comments maar los over mijn ongezouten mening.

 6.   
  Tom Kauwenberg's avatar

  @sjaak19832015: We bespreken vaak wat ook gewoon bij ons zelf speelt. Voor Salim en mij was dat dus Apex Legends, omdat we daar nu allebei lekker in zitten én overtuigd zijn van hoe Respawn het oppakt.

  Stellingen insturen is ook nog steeds welkom, mocht je andere leuke onderwerpen/ideeën hebben. 🙂

  @tranceguy: Wat is voor jou dan wél de beste battle royale?

 7.   
  mattioza's avatar

  Apex Legends had natuurlijk het voordeel dat er al heel wat (grote) Battle Royale games op de markt waren, waardoor ze konden kijken welke elementen wel en niet werkten.
  Er zullen in de toekomst ook wel nog wat characters bijkomen, alle games dat jarenlang willen meegaan kennen het model dat er content en characters mondjesmaat bijkomen of het nu een MOBA, shooter a la Overwatch/Paladins, card game of Battle Royale is.