Hype en ongeloof voor nieuwe Pokémon | Gamersnet Podcast #50

Peter is terug van zijn vakantie op Curaçao en natuurlijk betekent dat dat onze eindbaas weer aanschuift voor de Gamersnet Podcast! Samen met Tom staat een heugelijke aflevering #50 sterk om weer eens een hartig woordje te babbelen over de week in games.

Zo speculeert het tweetal over de stand van zaken rondom Anthem (en daamree BioWare), maar roosteren we ook een blokje Trials Rising voor luchtigere zaken.

Uiteraard kunnen we niet onder de twee grootste koppen in de afgelopen dagen uit, en daarmee bespreken Peter en Tom ook Reggie Fils-Aime vertrek van Nintendo én wijden ze uit over de achtste generatie Pokémon, in de vorm van Pokémon Sword & Shield

Luister mee met deze enerverende aflevering (ook via iTunes of SoundCloud zelf) en vertel ons vooral hoe jij in zou haken op onze zinloze discussies…

Volg de Gamersnet Podcast ook op iTunes of SoundCloud om altijd op de hoogte te blijven van de nieuwste afleveringen!

Meepraten en vragen stellen moedigen we evenals aan. Zeg je zegje dan wel met een berichtje richting [email protected] of bijvoorbeeld Twitter en wie weet, schuiven we volgende week aan voor jouw onderwerp of vraag!

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren