Gratis Games with Gold van maart bevat Garden Warfare 2 en meer

Inherent aan een nieuwe maand is een reeks nieuwe games die inbegrepen komen bij je Xbox Live Gold-abonnement, de zogenaamde Games with Gold. Maart is daarin niet anders dan februari (of welke maand dan ook) en zojuist heeft het Xbox-team bekendgemaakt op welke vier games je volgende kalenderpagina mag rekenen…

In maart mogen betalende Xbox One-gamers rekenen op een prima line-up van uiteenlopende games. Het relatief recent verschenen Adventure Time: Pirates of the Enchiridion (van 1 tot 31 maart te verkrijgen) is daarvan ongetwijfeld de nieuwste titel om “weggegeven” te worden, maar de topper van deze maand ligt mogelijk toch bij een andere, kindvriendelijke game…

Met Plants vs. Zombies: Garden Warfare 2 (verkrijgbaar tussen 16 maart en 15 april) hebben Xbox One-gamers mogelijk een beter ontvangen titel voor de kiezen. Deze hero shooter is weliswaar gericht op kinderen, maar weet ook aardig wat doelen te treffen bij volwassen, puur door vlotte en vermakelijke actie.

Onder het mom van de maandelijkse push voor Backwards Compatibility, zijn ook in maart weer twee Xbox 360-titels gratis binnen te halen op die console en/of de nieuwere Xbox One. Ditmaal zijn dat de klassieker Star Wars Republic Commando en het bizar brute Metal Gear Rising: Revengeance.

Alle vier de “gratis games” nog even vlot op een rijtje in actie zien? Kijk mee met de maandelijkse round-up van Xbox-man Larry “Major Nelson” Hryb:

Het viertal games, hun specifieke actieperiodes en -platformen staan hieronder nog een keer opgesomd voor uw gemak, uiteraard met bijbehorende Microsoft Store-link om de titels te claimen op je console(s).

Let wel op: sommige mensen hebben moeite met het claimen van gratis games, maar een gratis PayPal-account helpt je daar mogelijk al snel overheen.

Niet de minste line-up aan extraatjes voor Xbox Live Gold-abonnees, zo lijkt ons. Ga jij in maart aan de slag met de Games with Gold of zoek je liever je heil bij bijvoorbeeld de concurrentie van PlayStation Plus?

  1.   
    mheiden21's avatar

    GW2 is wel een leuk spel om uurtjes in weg te slijten. Maarja tis pas 4 maart..