Nieuwe held Baptiste nu speelbaar op PTR van Overwatch

Pas gisteren onthuld en nu alweer te vinden in Overwatch‘ testservers; de Haïtiaanse held genaamd Baptiste. Spelers die nu al los willen gaan met de kersverse combat-medic kunnen middels de unieke proefversie van het spel alvast hands-on gaan met de nieuwe Support.

Niet alleen werd Baptiste razendsnel gelanceerd in Blizzards populaire shooter, de komst werd ook nog eens aangesterkt door een terugkeer van “Papa Jeff” in per Developer Update.

Zat game director Jeff Kaplan ooit nog met regelmaat in dit soort video’s, lijken zijn verschijningen tegenwoordig wat beperkt. Des te meer de community Baptiste ook mag omarmen, al is het maar om Kaplan weer voor een kleine tien minuten in de praatstoel te krijgen over abilities en de grotere meta achter de dertigste Hero:

Baptiste brengt mogelijk precies dé verandering die velen nu zoeken in Overwatch. Recentelijk liep ophef over de game op sommige fronten de pan uit, vooral toen de stemactrice van Brigitte lastiggevallen werd wegens het “vernietigen van de game”.

Lang niet iedereen was even blij met de kant die Blizzard op leek te streven, maar de verschijning van Baptiste (én Kaplan) geven rommelende spelers mogelijk wat hoop in een betere toekomst voor de shooter.

Ben jij al aan de slag geweest met de heldhaftige Haïtiaan in Overwatch? Schroom vooral niet je mening over de nieuwe Support te delen met je vrienden van Gamersnet. Wij houden je in de tussentijd vanzelf op de hoogte wanneer Baptiste uit de public test region lanceert en daarmee intrede doet tot het échte Overwatch…

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren