Word royale regisseur met PUBG’s eigen Replay Editor

Update #26 voor PlayerUnknown’s Battlegrounds bracht niet alleen vuurpistolen en nieuwe voertuigen, maar ook een creatievere draai. De reeds bestaande Replay Editor-modus van het spel is voorzien van een nieuwe update, die het wederom makkelijker maakt om zelf mooie filmpjes van de game te schieten.

Op de Test Server voor de pc-versie van het spel kunnen spelers nu vrijuit experimenteren met nieuwe mogelijkheden rondom keyframes. Door camerawerk en speciale effecten te timen op specifieke momenten in de tijdlijn, kan zo een dynamischere sequentie aan elkaar geplakt worden.

Te onduidelijk hoe of wat er dan veranderd is? Geen zorgen: uiteraard kwam de PUBG Corporation op de proppen met een eigen voorbeeld van wat er nieuw is in de Replay Editor update, uiteraard gemaakt met de Replay Editor zelf:

Meer weten over wat de laatste update nog meer in petto had? Klik vooral door naar ons eerdere nieuws over PUBG Patch #26, die nu live is op de testservers van de pc-versie.

Ben je benieuwd wat je nog meer allemaal kan met de Replay Editor van PlayerUnknown’s Battlegrounds? Op het officiële blog verscheen al eerder een complete handleiding over de filmmakerfunctie…

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren