Fan-made Titanfall 2 trailer laat Apex Legends zien hoe het moet

Mocht je van de verschijning van Apex Legends enkel verder wegdromen over een mogelijk Titanfall 3, dan zal je wel smullen van deze fan-made trailer voor Titanfall 2 van YouTuber Smurfson

Compleet in de stijl van Respawn Entertainments nieuwe battle royale, maakt deze Legends Never Die-trailer je warm voor de toch iets snellere actie van de eerder verschenen shooters van die ontwikkelstudio.

De vergelijking tussen precies die twee is pijnlijk snel gemaakt, doordat de Titanfall 2-beelden zijn verrijkt met het inmiddels welbekende “Legend”-nummer van Jaroslav Beck. Datzelfde nummer werd niet alleen gepopulariseerd door de VR-game Beat Saber, maar was uiteraard ook de muziek die we hoorden toen Apex Legends voor het eerst met gameplay onthuld werd.

Kijk mee, geniet van wat de Titanfall-serie zo sterk maakte en droom gerust met ons mee over een Titanfall 3

🍞 De Lunchtip is een (werk)dagelijkse rubriek waarin we interessante content rondom gaming delen. Van diepe documentaires tot gortdroge memes; je vind het doordeweeks in de middag op Gamersnet!

Heb je zelf een goede tip voor de lunchpauze? Geef het door via de Hub, Discord of Twitter en verrijk de middag van je medegamer!

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren