Baptiste is nieuwste Hero voor Overwatch

De dertigste, speelbare held voor Overwatch is uit de doeken! Binnkort wordt Baptiste, een nieuwe combat-medic, toegevoegd aan Blizzards online shooter.

Hero #30 is een Haïtiaanse hospik, die werkt met zowel bandages als bullets. Delen van zijn lichaam zijn vervangen met robotische technologie. Doordat hij als kind opgroeide in moeilijke omstandigheden na de Omnic Wars, is hij gedurende zijn leven ook op een minder nobel pad geraakt.

Baptiste werd, zoals wel vaker het geval is met nieuwe Heroes, onthuld aan de hand van een unieke Origin Story, wat meer uit de doeken doet over Baptiste’s verleden:

Vanzelfsprekend doet Baptiste zijn intrede tot de game als een stukje gratis content op pc, PlayStation 4 en Xbox One, met mogelijk grotere gevolgen voor de meta-game zoals we die nu kennen.

De timing van de nieuwigheid valt Blizzard in de schoot, net nadat er juist veel spelersklachten luiden over die ándere combat-medic, Brigitte.

Of Baptiste het spelletje van Overwatch “weer op weg” kan krijgen nadat veel spelers het niet meer zagen zitten, dat moet nog maar blijken. Tot dusver heeft Blizzard immers weinig uit de doeken gedaan over Baptiste’s skillset, al lijkt hij tot dusver wel offensiever uit de verf te komen dan menig ander Support Hero.

Wanneer Baptiste precies toetreedt tot de public test region (PTR) of het daadwerkelijke spel zelf, ook dat laat Blizzard nog niet los. Wél dienen we te geloven dat het snel is, aldus Blizzard op Twitter:

Zie jij de komst van een nieuwe held wel zitten? Schroom vooral niet je speculatie over Baptiste te delen met je vrienden van Gamersnet. Dan houden wij je, op onze beurt, op de hoogte van het laatste nieuws rondom Overwatch’ dertigste karakter.

  1.   
    Bmaster99's avatar

    ziet er gaaf uit! heel benieuwd hoe hij speeld

  2.   
    someone else's avatar

    Hoop dat ie main support is en beetje skill nodig heeft. Momenteel alleen ana als support die interessant is om te spelen is wat karig