Datum en details The Division 2 Open Beta bekend

Goed nieuws voor liefhebbers van Tom Clancy’s The Division. Vanaf aanstaande vrijdag 1 maart tot en met maandag 4 maart krijgen alle gamers (opnieuw) een kans om The Division 2 te proberen. De zogenaamde Open Beta werd eerder al genoemd door ontwikkelaar Ubisoft, maar is nu definitief op data geprikt.

Dit keer krijg je de mogelijkheid om iets meer van de game te zien dan tijdens de Private Beta. Zo is het ranking-level opgeschroefd naar level 8 en is er een extra missie toegevoegd, wat een totaal van drie beschikbare missies maakt. Bovendien is er een open world-modus beschikbaar, evenals een PvP skirmish-modus. De open beta geeft ook toegang tot level 30-karakters en één endgame-missie.

Omdat de gesloten beta op Twitch teleurstellend was gebleken, heeft ontwikkelaar Ubisoft inmiddels alweer diverse verbeteringen doorgevoerd.

Laten we hopen dat de Open Beta minder teleurstellende resultaat behaalt, en laat zien dat de game klaar is voor de launch op 15 maart voor pc, Xbox One en PlayStation 4.

  1.   
    Heccer's avatar

    Preloaden kan donderdag om 10:00