Placeholder op Amazon lijkt Fallout-achtige countdown af te beelden

En alwéér lijkt een webshop achter de mogelijke lek van een nieuwe Bethesda-titel te zitten. Het zou ook eens niet. Twitter-gebruiker Wario64 vond in de (inmiddels verwijderde) krochten van Amazon een zogenaamde placeholder-pagina voor een nieuwe game van Bethesda, waarop zelfs een wel erg gethematiseerde aftelvideo te vinden is…

Gamers die de laatste drie onthullingen van Fallout-games hebben meegekregen, zullen het type video ongetwijfeld meteen koppelen aan precies die franchise. Een ouderwetse preroll met aftellende cijfers (die overigens al snel stock footage bleek te zijn), nota bene in een groezelig ogend venster? Dat kan maar één ding betekenen:

Opvallend is vooral dat Amazon al meteen drie platformen (vanzelfsprekend PlayStation 4, Xbox One en pc) én drie verschillende edities klaar heeft staan. De prijzen lijken over alle verschillende uitvoeringen van het spel gelijk (59,99 dollar), maar wát het precies zou kunnen zijn, dat blijft nog vrij mysterieus. Naast de video en de pagina’s zelf, bleek weinig informatie voorhanden.

De groenige tint van de video én het nog recente verschijnen van Fallout 76 doet sommige gamers speculeren over een potentiële remaster in de Fallout-franchise. Een compleet nieuw deel voelt immers nog wat vroeg, terwijl er eerder al een handvol suggesties over mogelijke oppoetsbeurten van bestaande klassiekers de ronde deden.

Zit hier een onthulling van een remaster voor bijvoorbeeld het beter ontvangen Fallout 3 of zelfs Fallout: New Vegas in? Schroom vooral niet je hopen, wensen en speculatie met je vrienden van Gamersnet te delen. Wij doen ons uiterste best je op de hoogte te houden van eventuele ontwikkelingen…

 1.   
  the ultimate gamer boss's avatar

  hoppa heefd bethesda dan eindelijk van zijn en of haar fouten geleerd

 2.   
 3.   
  the ultimate gamer boss's avatar

  @Donfatos: morgen weer te koop bij etos doosje 1 euro

 4.   
  DB Ries's avatar

  Een singleplayer zou echt te gek zijn, maar zo vroeg al na 76?