Roadmap Fallout 76 toont de in 2019 te verschijnen content

Het vorig jaar verschenen Fallout 76 kende een behoorlijk moeizame lancering. Inmiddels zijn er een paar maanden gepasseerd en is Bethesda nog druk bezig met het repareren van de game, maar ook met het toevoegen van nieuwe content. Wat je op content-gebied kunt verwachten, heeft Bethesda nu wat inzichtelijker gemaakt. De uitgever heeft daarbij niet één, maar zelfs twee roadmaps vrijgegeven.

De komende maanden wordt er een flinke lading gratis content aan Fallout 76 toegevoegd en dat gebeurt in de vorm van drie seizoen. Op het eerste seizoen, Wild Appalachia, hoeven we nog maar een paar weekjes te wachten. Op 12 maart gaat Wild Appalachia namelijk van start. In dit seizoen wordt onder andere de nieuwe survivalmodus gelanceerd.

Hierna zal in de zomer Nuclear Winter gelanceerd worden, waarin we wederom een nieuwe modus mogen verwachten. Daarnaast zullen in deze periode ook high level vault raids aan Fallout 76 toegevoegd worden. Tot slot kunnen we in het najaar Wastelanders verwachten. In dit seizoen komt onder andere een nieuwe main quest beschikbaar.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren