Trailer The Division 2 laat de endgame zien

Vanaf 15 maart ligt The Division 2 in de winkels, maar voor die tijd kun je alvast met de game aan de slag. Nadat er eerder al een gesloten beta van de game beschikbaar was, kun je van 1 tot en met 4 maart met de open beta aan de slag.

Voorafgaande aan deze beta heeft Ubisoft vast een nieuwe trailer van The Division 2 vrijgegeven. In deze nieuwe video krijgen we een verdere indruk van de endgame van The Division 2. Hierin doet onder andere de Black Tusk-factie zijn intrede, krijg je toegang tot de Operation Dark Hours-raid en een aantal strongholds.

The Division 2 verschijnt op 15 maart voor de PlayStation 4, Xbox One en pc.

 1.   
  Rolf31's avatar

  Effe heel erg noob; Endgame?

 2.   
  Tom Kauwenberg's avatar

  @Rolf31: Verzamelterm voor de content/gameplay die vaak pas ná het “uitspelen” van de game aan wordt geboden.

  Afhankelijk van het spel tackelen ze die term anders, maar het komt vaak neer op de activiteiten die je pas erg laat in het spel nog kunt (her)spelen voor een paar bonussen.

 3.   
  darroox's avatar

  Ik heb de private beta gespeeld en ben afgehaakt simpel omdat ik als solo speler niet verder kwam dan het hotel, helaas kan je de game niet op minder moeilijk zetten !!

 4.   
  Kauwgom's avatar

  @Rolf31: gewoon extra gameplay tegen het eind van het spel. @Tom Kauwenberg bla bla bla

 5.   
  Heccer's avatar

  @darroox:
  Oké jmmr ik kwam er wel door in me eentje. Was wel opletten maar zeker te doen. Komt nog een openbeta geef het nog een kans. (Pc)

 6.   
  Rolf31's avatar

  @Tom Kauwenberg: @Kauwgom:
  Thnx Tom en Kauwgom voor jullie toelichting