Volgende gratis games Epic Games Store bekendgemaakt

De Epic Games Store wordt sinds de omstreden Metro Exodus-exclusiviteit niet meer unaniem gezien als de gevierde concurrentie die we nodig hebben in het pc-gamelandschap, maar iets dat de winkel wél sterk blijft doen, is het uitgeven van gratis games, zoals eerder al onder meer Subnautica en Super Meat Boy. Nu is het weer tijd voor de volgende ronde, bestaande uit Thimbleweed Park en Slime Rancher.

Die eerste is nu gratis beschikbaar gesteld tot en met 7 maart. Dit point-and-click-avontuur biedt een ervaring à la X-Files en neemt je mee in een moordmysterie in een bizar stadje met een al net zo bizarre cast.

Als de aanbieding op Thimbleweed Park afloopt, neemt Slime Rancher het stokje over. In deze schattige game beheer je een boerderij met Slimes, die je moet vangen en vervolgens verzorgen om hun geproduceerde goederen te vergaren. De game deed het destijds goed in de Early Access-fase en op Steam (ironisch genoeg) kan het spel rekenen op flink wat lof: 96 procent van alle beoordelingen zijn op het moment van schrijven positief.

De gratis games zijn, zoals gebruikelijk, te claimen op de website van de Epic Games Store, alsook via de client van de winkel.

  1.   
    mattioza's avatar

    Nice Slime Rancher! 🙂