“Untitled Goose Game” uitgesteld; verschijnt later in 2019 nog

Slechts nieuws voor liefhebbers van ganzen: de game die doorgaans nog altijd “Untitled Goose Game” heet, is ten val gekomen aan uitstel.

Oorspronkelijk had de titel (soms “Goose Stealth Game” genaamd) begin 2019 dan toch moeten verschijnen op Steam en Nintendo Switch, maar indie-ontwikkelaar House House liet (met een gortdroge animatie) op Twitter weten dat het toch iets langer zal duren, eer we als ganzen de boel op stelten mogen zetten:

“Onvoorziene obstakels” klinkt wat vaagjes, maar in de wereld van onafhankelijke game-development is er soms niet meer dan dat voor nodig. Dat krijg je er ook van als je complete arbeidskracht krap aan vier man telt.

Vooralsnog kent Untitled Goose Game aardig wat gevolg. Het Australische ontwikkelteam wist immers eerder al furore te maken met het komische Push Me Pull You, terwijl anderen zich aangetrokken voelde tot de gameplay-trailer die vorige zomer wat zieltjes won:

Loop jij warm voor dit koddige spelletje, of laat je de ganse game liever links liggen? Hoe dan ook; op Gamersnet houden we je op de hoogte van de ontwikkeling rondom “Untitled Goose Game”.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren