Gratis Apex Packs en Skins voor Twitch Prime-leden in Apex Legends

Met zeker 25 miljoen spelers heeft de free-to-play hit Apex Legends de extra promotie misschien niet bepaald meer nodig, maar voor betalende Twitch-abonnees blijft het een mooi gebaar: gratis loot voor de nieuwe battle royale op het schoolplein.

Mocht je zelf een Twitch Prime-abonnement onderhouden (of bijvoorbeeld de 30 dagen proefperiode uitproberen), dan kun je nu het unieke Omega Point Pathfinder-kostuum claimen, met nog eens vijf hele Apex Packs daarbovenop. Wat Twitch-paarse zekerheid, gecombineerd met wat cosmetische lootboxes voor de lol.

De Prime-loot voor Apex is te verzilveren door je Electronic Arts-account te verbinden met je Twitch-account. Vanaf daar kunnen de gratis extra’s verzilverd worden, ongeacht van welk platform je het liefst Apex speelt.

Tot dusver lijkt de Omega Point-skin voor Pathfinder een compleet unieke toevoeging, die nergens anders in de game te vinden of te verkrijgen is. Of Apex Legends daarmee een regelmatig cosmetisch stramien à la PlayerUnknown’s Battlegrounds aan wil gaan, is nog onzeker. Voor die game zijn inmiddels alweer legio Prime-extra’s weggegeven; een soort samenwerking die ook Apex Legends, als gigantische hit op het streamplatform, niet zou misstaan.

Alle weggegeven extra’s, waaronder bijvoorbeeld ook een gratis kopietje van Pikuniku, staan opgesomd en klaar om te claimen op de officiële Twitch Prime website.

Twitch‘ eigen abonnementendienst is onderdeel van Amazon Prime, maar laat je reclamevrij livestreams bekijken én eenmaal gratis abonneren op het populaire online platform. Dat kost je circa 5,99 euro per maand, waartegenover praktisch maandelijks een reeks gratis games en in-game bonussen staan. Voor het relatief nieuwe Apex Legends kenmerkt dit de eerste en tot dusver enige samenwerking van dit kaliber.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren