Spirituele Burnout-opvolger Dangerous Driving heeft releasedatum

Het is inmiddels al langer dan tien jaar geleden dat Criterion haar laatste Burnout-game opleverde. In januari 2008 verscheen Burnout Paradise. Vorig jaar kwam deze game in de vorm van Burnout Paradise Remastered ook naar de PlayStation 4 en Xbox One, maar verder lijkt er weinig leven in de Burnout-franchise te zitten.

De oprichters van Burnout-ontwikkelaar Criterion, Fiona Sperry en Alex Ward, hebben een aantal jaar geleden hun biezen genomen en zijn een nieuwe studio opgestart: Three Field Entertainment. Deze studio werkt met Dangerous Driving nu hard aan een spirituele Burnout-opvolger en van dit spel is nu de releasedatum bekendgemaakt. Dangerous Driving zal namelijk op 9 april verschijnen voor de PlayStation 4, Xbox One en pc.

Pc-gamers met een voorliefde voor Steam zullen daarbij even moeten slikken. Zoals recent onder andere ook gold voor Metro Exodus en voor nieuwe Ubisoft-games verschijnt Dangerous Driving niet op Steam, maar in de Epic Games Store.

Meer Dangerous Driving

  1.   
    CHILLOZZ's avatar

    oeffff vergeleken met de concurrentie liggen ze toch wel een paar stappen achter. Maar goed. Fijn dat ze weer een soort van terugkerende kracht zijn. Hopelijk dat ze nog goed kunnen groeien zodat het weer terug bij de wat hogere games komt te liggen. Vroegahhhhh was burnout toch wel altijd erg gaaf om te doen.

  2.   
    Ik kom Harambe wreken's avatar

    Ook al wordt het niks, ze weten iig hoe motion blur werkt