Anthem pre-load details en tijden release bekend

De data en exacte tijden van de release van Anthem zijn vandaag bevestigd. Bovendien is de game voor veel gamers al te pre-loaden.

De volledige game is voor Xbox One-spelers inmiddels al ruim een week te pre-loaden, iets waarin Microsoft wel vaker de eerste in is. De volledige game neemt een luttele 37GB in beslag op de console. Diegenen die de game als digitaal kopietje via de Microsoft Store hebben gekocht, kunnen de game inmiddels ook pre-loaden. EA Access-leden zullen nog even moeten wachten tot de tien uur durende probeerperiode is verstreken.

Voor de pc zal de installatie van de digitale versie van de game 51GB in beslag nemen. EA Access Premier- en Origin Access Basic-leden kunnen de game inmiddels ook downloaden.

Zoals wel vaker het geval is, is er weinig informatie bekend over het pre-loaden van de game voor PlayStation 4. Zowel uitgever Electronic Arts als ontwikkelaar BioWare hebben nog geen verdere informatie naar buiten gebracht.

Naast de tijden voor de pre-load, zijn ook de exacte tijden voor de launch bekend. Zo zijn de servers gelijktijdig online gegaan voor diegenen met vervroegde toegang om 16:00 uur vandaag. Op de officiële release-datum van de game op 22 februari, zullen de servers beschikbaar zijn vanaf zes uur ’s ochtends.

Wil je meer weten over Anthem? Check dan vooral onze VIP-demo-preview. Houd Gamersnet de komende tijd vooral ook goed in de gaten, want rond de launch kun je natuurlijk ook een review van Anthem verwachten!

 1.   
  DeAdSeYe's avatar

  “EA Access Premier- en Origin Access Basic-leden kunnen de game inmiddels ook downloaden.”

  Je bedoelt spelen? De Access basic leden krijgen volgens een trial (weet het niet zeker), maar Premier leden zijn de enige personen met vervroegde toegang. Ik kan Anthem spelen zonder een timer of limiet en ik heb alleen EA access premium. Heb het spel niet gekocht of gepre-ordert.

  Staat ook op de officiële website van Anthem.

 2.   
  Rolf Maas's avatar

  @DeAdSeYe: Neen, ik bedoelde daadwerkelijk pre-loaden… 🙂 Verderop in het artikel staat inderdaad dat mensen met vervroegde toegang konden spelen vanaf 16.00 uur. Dat klopt met wat je zegt!

 3.   
  DonderVuist's avatar

  Ik kan niet wachten (nog een week 🙁 ) ik speel op de pc dus als er mensen een maat zoeken om mee te knallen (speel voornamelijk alleen Colussus) voeg me maar toe DonderFist