Gratis DLC voor remake Resident Evil 2 nu beschikbaar

De remake van Resident Evil 2 is nog geen maand geleden uitgebracht en nu komt uitgever en ontwikkelaar Capcom alweer met een leuk extraatje voor fans van de game: Vandaag wordt er nieuwe content voor de game uitgebracht. En dat ook nog eens helemaal gratis. De dlc draagt de naam The Ghost Survivors en is beschikbaar voor PlayStation 4, Xbox One en pc.

De nieuwe DLC focust zich op karakters in de game waar je nog niet eerder in contact mee bent gekomen in een soort “Wat als?”-scenario. Je volgt de verhalen van Robert Kendo, Katherine Warren en Ghost. Helaas voor deze karakters, kwamen zij niet ongeschonden uit de zombie outbreak. In deze gratis content ontdek je echter wel wat er met deze arme mensen is gebeurd.

Ben je, net zoals onze eigen Tom, nog niet zo’n doorgewinterde durfal? Geen zorgen, want de nieuwe dlc is ook speelbaar op een makkelijker Training-niveau, met extra vergevingsgezindheid.

 1.   
  sjaak19832015's avatar

  Uhm hoezo dlc dit is gewoon de update die er al aan zat te komen en hoeft niet apart te worden gedownload. Onder dlc versta ik persoonlijk toch dingen die je er optioneel bij kan aanschaffen gratis of anders betaald.

  Er zijn overigens wel 2 gratis cosmetische dlc’s te downloaden nu waarmee je Leon of Claire er weer uit kan laten zien zoals we dit op de Playstation 1 gewend waren.

 2.   
  sjaak19832015's avatar

  @sjaak19832015: Dit is overigens niet verkeerd bedoeld naar Mieke verder maar ik wilde het gewoon even gezegd hebben :-).

 3.   
  DeAdSeYe's avatar

  @sjaak19832015:

  Het is gewoon een DLC, de ontwikkelaar geeft zelf ook aan dat het om een DLC gaat. Omdat er niks hoeft worden te gedownload, betekent nog altijd niet dat het geen DLC is. Het komt vaker voor dat DLC al op een disc staat en meteen wordt geïnstalleerd bij release, maar pas naar een bepaalde tijd wordt geunlocked, gratis of tegen een prijs.

  Ik heb even gekeken, ik heb een patch van 1gb binnen gekregen. Zonder deze patch kon ik The Ghost Survivors niet spelen.