Tickets voor TwitchCon Europe vanaf nu te koop

Het heeft even geduurd, maar de toegangskaarten voor TwitchCon Europe zijn dan eindelijk in verkoop getreden. Op 13 en 14 april organiseert Twitch voor het eerst een eigen beurs op Europees grondgebied, en wel in Berlijn. Voor vier tientjes kun je daar een dagje bij zijn, zo vertelt de ticketverkoop ons nu.

Dagtoegang kost je dus 40 euro, terwijl de tweedaagse ticket op de kop gaat voor 75 euro. Interessant is daarbij dat geen onderscheid wordt gemaakt tussen Twitch’ Affiliates en de doodnormale bezoeker, terwijl de Partners wél op wat extra privileges kunnen rekenen.

TwitchCon laat zich vooral opstellen als een expositie rondom livestreams en de community daaromheen. Gedurende de twee dagen dat de beursvloer geopend is, worden allerlei (uitgezonden) activiteiten georganiseerd, waaronder esports-toernooien en uiteraard veel meet-ups met bekende, internationale streamers.

Ben jij er in april bij op TwitchCon Europe? Wij van Gamersnet zijn uiteraard benieuwd wie afreist naar het streamfestijn in Berlijn. Misschien zien we elkaar nog wel daar…

 1.   
  Mark89NL's avatar

  Ik zit nog te twijfelen

 2.   
  Sixty's avatar

  ik was van plan te gaan toen ze het aankondigde, maar het feit dat alles zo lang heeft geduurt voordat we info kregen en de tickets te koop gaan ben ik en vele andere niet zo hype meer. Ik ga dit jaar niet, als het volgend jaar weer is en dan wel alles op tijd wordt aangekondigd ga ik wel.

 3.   
  Tom Kauwenberg's avatar

  Ik was ook even huiverig toen (alle) informatie zo lang uitbleef, maar dit vestigt toch wel weer vertrouwen. De website ziet er helder uit en qua timetable lijken ze de zaakjes prima op orde te hebben.

  Zolang het niet het Fyre Festival van de game-industrie wordt, zal het voor de rest wel goedkomen.