Anthem krijgt korte live-action-film genaamd Conviction

Vandaag heeft Electronic Arts Conviction aangekondigd, een korte life-action-film die als introductie moet gelden voor Anthem. De film wordt geregisseerd door Neill Blomkamp, die we kennen van District 9, Elysium en Chappie. Hij werd eerder genomineerd voor een Academy Award. Conviction verschijnt op 14 februari.

De film speelt zich tientallen jaren voor de gebeurtenissen van de game af en hoewel bovenstaande teaser niet veel zegt over het verhaal, is het wel duidelijk dat het grafisch indrukwekkend gaat worden. Neill Blomkamp zegt er zelf het volgende over:

“Ik was meteen in de ban van de adembenemende wereld die BioWare in Anthem heeft neergezet. Conviction wordt op een manier verteld waarop de prachtige en meeslepende wereld van Anthem goed tot zijn recht komt. Een wereld die klaarligt om door krachtige Javelins verkend te worden. Een wereld waar het gevaar voor elke afgrond en in elke vallei op de loer ligt.”

Anthem verschijnt op 22 februari voor de pc, Xbox One en PlayStation 4. Mocht je lid zijn van EA Access, dan kan een andere releasedatum gelden.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren