Update Battlefield 5 brengt co-op, DLSS en diverse fixes

Vandaag wordt de derde grote update van de Lightning Strikes-chapter uitgebracht voor Battlefield 5 en dit brengt onder andere de langverwachte co-op-modus Combined Arms naar het slagveld. De modus is een scenario-based co-op-modus voor vier spelers. Je bezoekt vier van de multiplayer-mappen en speelt dan ook vier unieke missietypes.

Ontwikkelaar DICE heeft een volledige lijst met toevoegingen en verbeteringen online gezet en volgens die lijst worden er diverse netcode-problemen opgelost, worden er verbeteringen aangebracht aan de mappen en lost DICE diverse problemen met voertuigen op.

Verder zal de game vanaf vandaag Deep-Learning Supersampling (DLSS), een technologie die is ingebakken in NVIDIA’s nieuwste RTX-architectuur, ondersteunen. DLSS wordt momenteel al gebruikt in Final Fantasy XV en dit zorgt voor mooie visuele effecten die in sommige gevallen zelfs minder zwaar op de GPU wegen.

De volledige lijst met toevoegingen en verbeteringen is te vinden op de website van DICE en de grote update verschijnt voor de diverse platformen op onderstaande tijden:

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren