Apex Legends passeert de grens van 25 miljoen spelers

Er lijkt gewoonweg geen einde te komen aan het legendarische succes van Apex Legends. Waar de game binnen één dag al meer dan 2,5 miljoen spelers wist te trekken en twee dagen later een luttele 10 miljoen spelers, heeft de game de legendarische mijlpaal van meer dan 25 miljoen spelers weten te bereiken in maar één week.

De oprichter van ontwikkelstudio Respawn Entertainment, Vince Zampella, maakte het heugelijke feit bekend op de website van Electronic Arts en plaatste een tweet op zijn persoonlijke account:

Zampella was niet de enige die zijn dankbetuigingen deed over het gigantische aantal spelers. Ook uitgever Electronic Arts en Respawn lieten van zich horen via officiële kanalen, waarmee het grootste gebaar een explosieve Week One in Review-video bleek, vol met hoogtepunten van content creators die meehielpen aan Apex’ succes:

Op het moment van schrijven weet de game tijdens piektijden zo’n twee miljoen gelijktijdige sessies te verbinden en dit aantal lijkt alleen maar verder op te lopen.

Apex Legends zal vanaf maart een nieuw seizoen krijgen en die moet, net als de andere aanstaande seizoenen, ongeveer drie maanden duren. De bedoeling is dat er alsmaar nieuwe content toegevoegd zal worden aan de game.

Wil je meer weten over het immens populaire Apex Legends? Bekijk onze Apex Legends video review, lees de geschreven review of luister mee naar onze laatste Gamersnet Podcast.

 1.   
  Linkje's avatar

  Groot succes van Respawn! Hopen dat ze hem goed blijven updaten en de spelers aantallen blijven groeien.

 2.   
  Rolf Maas's avatar

  Dit is wel heel legendarisch, ja…

 3.   
  BozeBever's avatar

  Paybacktime voor Respawn na met Titanfall 2 te zijn vernaggelt door de EA-agenda. Jammer dat voor mijn gevoel Dice en Bioware er de dupe van gaan worden.

 4.   
  Papachico's avatar

  Gister gedownload, paar potjes gespeeld. Vind het eigenlijk maar een heel suf spel. Ben ook gelijk weer terug gegaan naar Fortnite. De game vond ik gewoon niks aan. Miss is het t wennen maar t zag er tog wat shallow uit.