Open beta van The Division 2 genoemd door ontwikkelaar

Hoewel aanvankelijk de Private Beta geplaagd werd door technische obstakels, lijkt een Open Beta voor Tom Clancy’s The Division 2 wel degelijk een aanstaand feit. Niet geheel verrassend vanuit een ontwikkelperspectief, maar tot dusver nog niet officieel genoemd door Ubisoft of een ontwikkelaar van Massive Entertainment.

Toch lijkt de Open Beta nu “confirmed” te zijn, nadat een medewerker van Massive Entertainment de openstelling van de testfase zeer gewoontjes noemde op een officiële livestream. Sprekend over een aantal bugs in de huidige beta, beweert hij dat een aantal dingen “gefikst zullen worden zodra de beta open gaat”…

Wanneer de publieke beta-fase aan zou moeten treden, blijft dan ook nog onbekend. Aanstaande 15 maart moet The Division 2 officieel verschijnen op pc, PlayStation 4 en Xbox One, dus tijdsperiodes zijn er voorlopig nog genoeg.

De eerste The Division kende een gelijksoortige uitrol van verschillende beta-fases. Destijds werd de eerste gesloten bèta’s in januari georganiseerd, gevolgd door een open fase in februari. Gezien het vervolg een weekje later in het jaar uitkomt dan diens voorganger, is de verwachting dat deze Open Beta plaatsvindt eind februari of hoogstens begin maart.

Ubisoft heeft zelf nog geen officiële uitspraak over de testfase gedaan. Uiteraard hoor je daar echter zo snel mogelijk over, mocht dat wel gebeuren, hier op Gamersnet.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren