Ubisoft adresseert problemen met beta The Division 2

Sinds gisteren kunnen fanatiekelingen van Tom Clancy’s The Division 2 aan de slag met de gesloten beta van de game. Gamers die een pre-order hebben geplaatst of zich hebben ingeschreven via Ubisofts eigen kanalen werden gisteren getrakteerd op een voorproefje van de game die op 15 maart wordt gelanceerd.

Veel spelers liepen echter al gauw tegen enkele problemen aan met de proefperiode, terwijl Ubisoft daar al langer vanaf wist.

Er waren twee grote problemen waar gamers tegenaan liepen bij het spelen van de bèta. Zo crashte de game bij veel pc- en Xbox-spelers wanneer zij voor langere tijd bezig waren met de beta. Ook gebruikers van de PlayStation 4 liepen tegen problemen aan bij een lange gamesessie. Ubisoft adviseert spelers die problemen hebben met dergelijke kwesties om de game elke twee à drie uur opnieuw op te starten.

Ten tweede liepen alle platformen tegen problemen aan met het ontvangen van uitnodigingen van vrienden. Wanneer een speler niet online is in de beta van The Divison 2 en een uitnodiging krijgt van een vriend die zich wél in de game bevindt, crasht de game wanneer deze opstart. Ubisoft raadt dan ook aan om eerst de game op te starten en je dan pas aan te sluiten bij een groep.

Ubisoft liet met een officiële blogpost weten dat ze verdere bekende problemen op het forum van The Divison 2 zullen plaatsen. Spelers zelf zijn dan ook van harte welkom om problemen of suggesties daar aan te geven.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren