Story Trailer van Sekiro: Shadows Die Twice toont meer dood en verderf

Aanstaande 22 maart moet het samoeraispel van de makers van Dark Souls alweer verschijnen, maar de titel leek zich lange tijd nog in mysterie te hullen. Wie ben je en waarom ben je op een oorlogspad in het verre, mythologische Oosten? Dát was nog een onbekend omtrent Sekiro: Shadows Die Twice.

Maar From Software wéét hoe een diepgaand verhaal zich uit dient te stippelen. Zo geschiedde gisteren plots de officiële Story Trailer van Sekiro. Laat je kortstondig meeslepen door een eerste glimps in de oorsprong van “Starving Wolf”…

Een aardig fijn verzorgde animatie, zo blijkt maar weer. Niet alleen geeft het meteen dat sfeertje van dood en verderf, ingewijden krijgen nu ook een eerste indruk van de “Owl”, die zich klaarblijkelijk op zal stellen als een mentor voor de jonge samoerai.

Maakt de bloedstollende video al wat bij je los? Uiteraard horen we graag wat jij denkt van From Software’s nieuwe aanpak rondom storytelling in loeizware actie-avonturen.

Meer weten over de veelbelovende verschijning van aanstaande 22 maart? Lees ook onze Sekiro: Shadows Die Twice preview of bekijk de hands-on videopreview van afgelopen Gamescom.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren