Summer in Mara haalt doel op Kickstarter in minder dan 48 uur

Voor wie de hedendaagse games een beetje te duister zijn, is er goed nieuws, want met Summer in Mara is er een nieuwe fleurige campagne verschenen op het crowdfundingplatform Kickstarter. De game heeft in minder dan 48 uur het doel van 20.000 euro gehaald en gaat nu voor de stretch goals.

In Summer in Mara kruip je in de huid van Koa, een kleine avonturier die voor haar eiland moet zorgen. Al is het met de meer dan 150 quests en twintig personages ook de bedoeling om andere eilanden te verkennen.

Summer in Mara afbeelding 1

Summer in Mara komt uit op pc, PlayStation 4 en Nintendo Switch. De Xbox One-versie is een stretch goal, al dient hiervoor maar liefst 250.000 euro opgehaald te worden. De release staat gepland voor september 2019.

De Spaanse ontwikkelaar Chibig is vooral bekend van Deiland, dat ondertussen meer dan 20.000 exemplaren heeft verkocht op pc en PlayStation 4 samen. Ook de twee mobiele games Tiny Planet en Ankora zijn met drie miljoen spelers een succes.

Naast Summer in Mara hebben nog enkele andere interessante games zoals Tunche, Evergate en Little Legend onlangs hun doel gehaald.

Meer Summer in Mara

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren