Hitman 2 weer op de schop en uitgebreid met February Update

IO Interactive laat Hitman 2 niet zo maar liggen, in tegendeel: die game wordt steevast uitgebreid. In een recente blogpost geeft de Deense ontwikkelstudio een eerste blik op zoal nog komen gaat voor de maand februari.

De zogenaamde February Roadmap bevat een nieuwe “Shaman Shenanigans” Challenge Pack, ingezonden Contracts van het thema “Broken Hearts” en maar liefst twee verschillende Elusive Targets. De eerste daarvan verschijnt overmorgen, 8 februari, in de game op Hokkaido. Maar wie we precies om mogen leggen, daar is IOI opvallend stil over. Natuurlijk hoopt íéts in ons dan op een verrassingsfiguur van Sean Bean-kaliber.

Het tweede Elusive Target is, gek genoeg, wél iets meer uit de doeken gedaan. Vanaf 1 maart krijgen spelers tien dagen de kans om een vrouwelijke politica om te leggen in Hawke’s Bay.

Naast alle nieuwe content staat deze maand ook de zogenaamde “February Update” te gebeuren. Deze gebundelde patch heeft nog geen specifieke releasedatum, maar dient Hitman 2 wel over te hevelen naar Update 2.14, met legio (bug)fixes en andere tweaks in het verschiet. Daaronder vallen ook “community requested” verbeteringen voor bepaalde quality of life zaken, al is onduidelijk waar IO Interactive daarmee op doelt.

Meer weten over wat het “tweede” Hitman allemaal goed en slecht doet? Lees ook eens onze Hitman 2 review of bekijk bijbehorende videoreview voor onze visie op het aardig geslaagde sluipspel…

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren