Piratenvrienden kunnen Sea of Thieves gratis oppakken voor een week

Voor kameraden van bestaande piraten is Sea of Thieves de komende week zowaar een free-to-play spelletje geworden. Iedere gamer die Sea of Thieves (óf de Xbox Game Pass) bezit, kan namelijk drie codes krassen om vers bloed mee aan boord te nemen.

De feestelijke “Friends Play Free”-periode van Sea of Thieves werd gisteren uit de doeken gedaan, tijdens de Inside Xbox uitzending. Daarvoor was al bekend dat er het een en ander zou veranderen aan de game (waaronder een herinstallatie), maar nu blijkt het ook tijd om met meer vrienden uit te varen.

Middels Rare’s officiële Sea of Thieves website website kunnen gamers inloggen met hun Xbox-account om drie codes te claimen. Mocht je daar zo snel geen adresje voor weten, dan ben je uiteraard vrij om vrienden van Gamersnet uit te nodigen, bijvoorbeeld ook via onze eigen Discord.

Het Friends Play Free-evenement vangt rond 15:00 vanmiddag officieel aan, cross-platform over Xbox One en Windows 10. Vanaf dan en daar hebben de kameraden van ervaren piraten tot en met 13 februari om gratis de wind in de zeilen te zoeken.

 1.   
  Tom Kauwenberg's avatar

  Mocht iemand nog een code zoeken, hit me up. Ik heb er sowieso nog drie, en het gros van mijn vrienden heeft de game al.

  Weer een buitenkansje om elkaar tegemoet te komen, als je het mij vraagt. Er hangen op Gamersnet vast wel meer gamers rond die (een deel van) hun codes met liefde afstaat. ❤

 2.   
  sjaak19832015's avatar

  @Tom Kauwenberg: Ik zou wel een code willen om de game te proberen hoor Tom.

 3.   
  Tom Kauwenberg's avatar

  @sjaak19832015: Geen probleem. Je hebt een berichtje van me! 🙂

 4.   
  Puddingboom's avatar

  good guy Tom, ik voel een streampie aankomen.

 5.   
  someone else's avatar

  Als je er nog eentje over hebt? Zit al even te twijfelen of ik ‘m wil kopen en dan is een weekje proberen natuurlijk perfect!

 6.   
  Tom Kauwenberg's avatar

  @someone else: Als het goed is, heb je zojuist een berichtje binnengekregen. Veel plezier ermee alvast! 🙂

 7.   
  Perseusdehond's avatar

  @Tom Kauwenberg: Ik zou ook wel graag een code willen om de game uit te proberen, ben heel benieuwd naar de game Tom.

 8.   
  someone else's avatar

  Ey tnx man! Ben benieuwd of ‘t iets voor mij is, vind het op stream altijd leuk iig!