Total War-ontwikkelaar Creative Assembly heeft nieuwe shooter in de maak

De ontwikkelaar van de Total War-games, Creative Assembly, heeft na jaren weer een shooter in ontwikkeling. Naast het aankomende Total War: Three Kingdoms meldt het bedrijf namelijk dat het een first-person shooter in de maak heeft die tevens een nieuw IP zal zijn. Een vervolg op het in 2014 verschenen Alien: Isolation hoeven we dus niet te verwachten.

Via een tweet heeft de developer dit heugelijke nieuws naar buiten gebracht, waarbij te zien is dat filmregisseur Neill Blomkamp (bekend van o.a. Elysium en Chappie) op bezoek was bij Creative Assembly voor een behind-the-scene van de game.

Helaas is er niet meer informatie dan die ene tweet. We hebben nog geen concreet idee wat we van de shooter kunnen verwachten, aangezien er geen naam bekend is en er nog geen hints gegeven zijn. Wel zocht de ontwikkelaar vorig jaar nieuw personeel voor een ‘tactical shooter’, wat logischerwijs deze aankomende fps zou kunnen zijn. Tot slot gaan er geruchten dat het een game wordt met een sci-fi thema, omdat Blomkamp vooral met dit thema werkt.

Kun jij ook niet wachten op de eerste informatie, en hoop je dat het op Alien: Isolation gaat lijken?

  1.   
    BozeBever's avatar

    Gokje wagen dan maar? Een battle Royale?

  2.   
    Tadao's avatar

    @BozeBever: Sega kennende, met Total War Arena… Niet onwaarschijnlijk