Final Fantasy 14: Shadowbringers verschijnt 2 juli en krijgt Special Edition

Tijdens Final Fantasy Fan Festival-evenement in Parijs (volg Peter zijn avonturen vanaf het event) is aangekondigd de nieuwe uitbreiding van Final Fantasy 14, Shadowbringers, vanaf 2 juli aanstaande verkrijgbaar zal zijn. Daarnaast is er ook een speciale editie aangekondigd, die vanaf 6 februari aanstaande te reserveren is.

De Special Edition bevat natuurlijk de game voor pc of PlayStation 4, maar ook figurine, de Dark Knight Figure, omdat jouw Warrior of Light een duistere ridder zal worden in Shadowbringers. Daarnaast wordt een artbook, stickers en speelkaarten toegevoegd en wordt de doos van de S.E. bedrukt met een illustratie van artist Yoshitaka Amano.

Naast de fysieke bonussen krijg je ook extra ingame items, waarbij het wapen de Revolver Gunbreaker de meest bijzondere is. Daarnaast krijg je ook een Wind-up Fran Minion en een nieuwe mount, de Grani.

De volledige inhoud van de Special Edition op een rijtje:

• Shadowbringers Special Art Box – Een unieke, met zilver ingelegde doos met een illustratie van artist Yoshitaka Amano.
• Dark Knight Figure – Een indrukwekkend, hoogkwalitief beeldje van de Warrior of Darkness als duistere ridder.
• Shadowbringers artboek – Een artboek met een schat aan illustraties en concept art dat is gebruikt voor de creatie van deze uitbreiding.
• Shadowbringers-logo sticker – Een herbruikbare vinylsticker met het Shadowbringers-logo.
• FINAL FANTASY XIV speelkaarten – Een deck speelkaarten met artwork van A Realm Reborn tot Shadowbringers.
• In-game Grani Mount – Rijd op de formidabele Grani en jaag elke schurk op je pad de stuipen op het lijf. Wees wel voorzichtig bij het bestijgen van dit nogal stekelige beest.
• In-game Wind-up Fran Minion – Neem Fran mee als je partner, te land, ter zee en in de lucht. Waar je avontuur je ook brengt, houd hem uit de buurt van Mist.
• In-game wapen Revolver Gunbreaker – Squalls iconische gunblade verschijnt in FFXIV als gunbreaker-exclusief wapen. Trek er mee ten strijde… of niet. Wat jij wil.

 1.   
  FishForce's avatar

  Ik hou het liever bij the Elder Scrolls Online.
  Het eindeloze verhaal van FFXIV trekt ik niet meer.
  Voor mij is ESO de beste MMORPG.

 2.   
  Tadao's avatar

  Belangrijke onderscheiding voor men dat de fysieke CE willen:
  Deze codes werken niet voor Steam. Ze zullen later, na de pre-orders beginnen, als het goed is een fysieke Steam versie van de Collector’s Edition aankondigen zoalz zij dat met Stormblood gedaan hebben