Gratis Games with Gold van februari zijn o.a. Assassin’s Creed Rogue en Bloodstained

Wat valt er in februari “gratis” binnen te halen voor Xbox Live Gold-leden? De nieuwe Games with Gold voor komende maand liggen alweer voor het oprapen, met wederom een viertal titels om kosteloos binnen te halen op Xbox One.

De tweede maand van 2019 trapt af met, mogelijk meteen de grootste titel, Assassin’s Creed Rogue op zowel Xbox One en Xbox 360. De controversiële Assassin’s-game wordt vervolgens bijgestaan door Bloodstained: Curse of the Moon, een retro-actieve ode aan games als Castlevania.

Later deze maand worden die twee tiels nog eens opgevolgd door Super Bomberman R (Xbox One) en de klassieke actiegame Star Wars Jedi Knight: Jedi Academy (Xbox One en Xbox 360).

Voor een vlot overzicht van alle vier de games, verwijzen we graag door naar de officiële promovideo, waarin Xbox-man Larry “Major Nelson” Hryb het gratis kwartet aan elkaar praat:

De vier gratis games, hun actieperiode en -platformen staan hieronder nog een keer opgesomd voor uw gemak, uiteraard met bijbehorende Microsoft Store-link om de titels te claimen op je console(s).

Ga jij in februari los met de gratis games van Xbox Live Gold, of zou je in een maand als deze eerder kiezen voor het aanbod van PlayStation Plus?

  1.   
    mheiden21's avatar

    Bomberman is wel nice deze maand, nostalgie gevoelens bij die game.