Civilization 6: Gathering Storm toont zichzelf in nieuwe trailer

Zojuist heeft 2K Games een trailer gedeeld van de tweede grote uitbreiding voor Civilization 6, Gathering Storm. De natuur zal een grote rol spelen in deze DLC voor Civ6 en klimaatverandering is iets waar we nu ook digitaal rekening mee moeten houden. Onderstaande trailer toont daarnaast dat het belangrijk is om na te denken waar jij je steden bouwt. De wereld is constant in beweging met stormen, vulkanen, stijging van het waterpeil en tornado’s.

Rivieren zijn niet langer alleen maar gunstig, want ze kunnen overstromen. Natuurlijk kun je dat tegengaan door dijken en dammen te bouwen. Ook dien je rekening te houden met je CO2-uitstoot, want de gevolgen zullen merkbaar zijn in stijging van temperatuur en andere gevolgen.

Heb je geen date op Valentijnsdag? Treur niet, want vanaf 14 februari kun je gewoon aan de slag met Civilization 6: Gathering Storm.

Voor de vorige uitbreiding, Rise & Fall hebben wij toffe content mogen maken, bekijk en beluister vooral nog eens het enige echte Gamersnet Hoorspel!

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren