Resident Evil 2 gratis DLC The Ghost Survivors verschijnt in februari

Hoewel Resident Evil 2 dan nog maar net verschenen is, bestaat natuurlijk de mogelijkheid dat je de game al van A naar B hebt ontdekt. Gelukkig voor jou komt er binnenkort nog meer gratis content naar de remake, voor het geval je nog niet genoeg had van de game.

In deze uitbreiding bestuur je de knoppen van liefst drie verschillende personages, met ieder een geheel eigen verhaal, die stuk voor stuk de zombie-uitbraak niet hebben overleefd.

Wapenwinkel eigenaar Bob Kendo, de meest bekende van de drie, zal verschijnen in de aflevering ‘No Time to Mourn’, wat slaat op een gebeurtenis die in het verhaal van Leon te zien is. Kendo zal worden vergezeld door een soldaat in ‘Forgotten Soldier’ en de dochter van de burgemeester in ‘Runaway’.

Deze zogenaamde ‘Wat als?’ afleveringen komen in de gratis update The Ghost Survivors die op 15 februari staat gepland om te verschijnen. Wat hoop jij te zien in deze drie afleveringen, die ieder een nieuw perspectief belichten? Laat het gerust weten in de reacties!

 1.   
  DeAdSeYe's avatar

  LET OP SPOILERS!!!!

  Is de dochter van de burgemeester niet die vrouw wat dood op de tafel ligt in het weeshuis, bij die psychopatische politie chef in de playthrough van Claire? Ze lijkt er wel verdomds veel op, ze draagt ook hetzelfde jurkje.

  SPOILER VOORBIJ

  Daarnaast is er ook bekend geworden dat deze nieuwe DLC een grote replay value heeft mede dankzij een random event systeem, heb ik begrepen.