Nieuwe PvE-content onderweg voor Fallout 76

Vorige week kwam Bethesda met nieuws naar buiten dat er nieuwe PvP-content onderweg is voor Fallout 76. Niet iedereen was daar even blij mee en dus heeft de ontwikkelaar nu ook laten weten dat er nieuwe PvE-content onderweg is voor een release in maart.

De PvP-content die staat te verschijnen krijgt de naam Survival en staat los van de huidige game. Survival moet meer uitdaging bieden en spelers dichter bij elkaar brengen.

Wat de PvE-content gaat zijn is nog niet bekend, maar de community manager van Bethesda heeft wel expliciet laten weten dat ook dit onderweg is.

“We’re also seeing the thoughts being shared by those of you who’d like to see more PVE content, and while I can’t spoil any details just yet, I will say that Survival mode won’t be the only new content coming to Fallout 76 in March, so stay tuned!”

Is dit voor jou een nieuwe reden om in de wereld van Fallout 76 te duiken? Laat het ons weten in de reacties.

 1.   
  LuniLuka's avatar

  waar ik echt op zit te wachten is de mogelijkheid een eigen server te hosten of offline te kunnen spelen. die server lagg waar de game last van heeft maakt de game onspeelbaar en daardoor heb ik het niet meer opgestart.

 2.   
  mheiden21's avatar

  Kunnen we deze Fallout gewoon vergeten en er niets meer over zeggen..

 3.   
  the ultimate gamer boss's avatar

  @mheiden21: precies