Data van Steam Lunar Sale gelekt; 4 tot 11 februari

Bereid je portemonnee maar vast voor, want Steam houdt binnenkort weer een uitverkoop, namelijk de traditionele Lunar Sale ter ere van het Chinese nieuwjaar. Dat begint dit jaar op 5 februari, dus het lag al in de lijn der verwachtingen dat de Lunar Sale rond die dag zou beginnen. Nu zijn de data definitief (en traditiegetrouw) uitgelekt: 4 tot en met 11 januari.

Natuurlijk volgt deze uitverkoop erg snel op de eigenlijk pas net afgelopen Winter Sale, die ook een stuk grootschaliger was. De Lunar Sale pakt naar verwachting dan ook iets minder uit, maar dat wil nog niet zeggen dat er geen mooie deals te krijgen zullen zijn. Wat die zijn, blijf natuurlijk afwachten tot de uitverkoop daadwerkelijk begint. Maar mocht je momenteel een pc-game op het oog hebben, doe je er wellicht goed aan om je aankoop nog anderhalve week uit te stellen.

Dus tenzij uitbater Valve op het laatste moment veranderingen doorvoert, loopt de Steam Lunar Sale van 4 februari om 19:00 uur (Nederlandse tijd) tot 11 februari om diezelfde tijd.

  1.   
    SaiyanMaster's avatar

    Ben benieuwd. Hopen op een mooie sale