Overwatch Lunar New Year 2019 gaat vanavond van start

Een nieuw kalenderjaar, een nieuw Lunar New Year in de wereld van Overwatch. Net als de twee voorgaande jaren brengt Blizzard festiviteiten rondom het Chinese Nieuwjaar naar hun kleurrijke schietwereld. Dit jaar kenmerkt het jaar van het varken, en dus vieren we van 24 januari tot 18 februari de aanvang van “Year of the Pig” in Overwatch.

Een specifieke live-gang van de update blijft nog even uit, maar doorgaans updatet Blizzard de shooter globaal tussen 20:00 en 21:00 uur in de avond. Vanaf dat moment dienen Overwatch-spelers op alle platformen de update binnen te halen, opdat ze weer drie weken los mogen met nieuwe skins en andere cosmetics uit tijdelijke Loot Boxes.

Hoewel Blizzard middels de officiële social media-kanalen (waaronder vooral Twitter en Instagram) al wat glimpsen van nieuwe, tijdelijk te verkrijgen kostuums heeft losgelaten, is verder nog onduidelijk wat Year of the Pig ons allemaal nog meer brengt. De verwachting is dat Capture The Flag weer op een nieuwe wijze terug zal komen als Limited Time Mode (LTM), maar specifieke details blijven uit.

Onder de gloednieuwe skins vallen onder meer thematische outfits voor Reaper, Reinhardt, Hanzo, Torbjörn en Zenyatta. Uiteraard volop in een Oosterse stijl gehesen, en elk tegen de richtprijs van 3.000 Credits, dan wel te vinden in een van de gethematiseerde Loot Boxes die gedurende het Seasonal Event te verdienen zijn.

  1.   
    SaiyanMaster's avatar

    Word in het weekend even lekker knallen.