Console-spelers kunnen nu ook koukleumen in PUBG’s winterse Vikendi

Zagen we gisteren nog sneeuw op de wegen, dwarrelt het vandaag ook de woonkamer binnen. Het gratis winterlevel Vikendi voor battle royale-hit PlayerUnknown’s Battlegrounds is vanaf heden ook te downloaden op de console-versies van het bloederige spel. En ja, ook de vierde omgeving is een volledig gratis update voor alle gamers.

Vikendi werd enkele weken al volop getest en verbeterd op de testservers voor de pc-versie, maar gaat het winterse eiland nu ook live op PlayStation 4 en Xbox One. Gelijktijdig met de komst van die content wordt ook een eigen seizoenspas aangeboden, waarmee spelers weer meer unieke customization vrij kunnen spelen.

De zogenaamde Survivor Pass is, tot op zekere hoogte, volledig gratis in te zetten. Echter, voor het sneller stijgen in levels (en dus beloningen) kunnen gamers ook geldbedragen inleggen of daarbovenop nog eens kiezen voor de extra luxe Premium Survivor Pass.

Meer weten over de uitdagingen en beloningen die de komst van Vikendi zoal biedt? Verdiep je dan vooral in de PUBG Survivor Pass of lees de laatste patch notes van Update #25

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren