P.T. nagemaakt in Dreams

Het langverwachte vervolg op de Silent Hill-reeks dat niet mocht bestaan, leeft nog altijd voort binnen de gamende wereld. Zelfs na het verwijderen van de demo die we kennen als P.T., klampen sommige gamers vast aan het idee dat Hideo Kojima en Konami niet gescheiden waren gedurende de ontwikkeling.

Die hoop drijft gamers onder meer naar omwegen om de demo te downloaden, maar ook om het iconische level na te bouwen met andere toolsets. Een van de nieuwere gereedschapskisten die zich daarvoor leent, blijkt nu ook PlayStation 4-exclusive Dreams te zijn, de aanstormende game van LittleBigPlanet-makers Media Molecule.

Strak embargo of niet, een vroege “speler” van Dreams bleek zijn creatie alsnog het internet op te slingeren, waarna het nu op Twitter hoge ogen gooit. Media Molecule mag er dan niet blij mee zijn, zij die dromen van meer P.T. zijn (voorlopig) vrij om de inzet te waarderen:

🍞 De Lunchtip is een (werk)dagelijkse rubriek waarin we interessante content rondom gaming delen. Van diepe documentaires tot gortdroge memes; je vind het doordeweeks in de middag op Gamersnet!

Heb je zelf een goede tip voor de lunchpauze? Geef het door via de Hub, Discord of Twitter en verrijk de middag van je medegamer!

  1.   
    tranceguy's avatar

    Hopelijk komt de game hierdoor alsnog want dit was oorspronkelijk een voorbode van een full game…. Wellicht ijdele hoop maar laat toch zien dat er animo zat voor is… Want dit is zeker niet de 1e remake….