Mortal Kombat 11 aangekondigd; bekijk hier de gameplay reveal trailer

Mortal Kombat 11 is aangekondigd door middel van een reveal event dat ook via een stream te bekijken was. De nieuwe fighter van ontwikkelaar NetherRealm Studios en uitgever Warner Bros. wordt de bloederigste, smerigste en meest brute game uit de franchise tot op heden.

Nieuw in Mortal Kombat 11 is de Fatal Blow, een vergelijkbare krachtige move zoals X-Ray in de vorige delen. Ook bevatten personages nieuwe move sets, is er een uitgebreide customization aanwezig met Skins, Gear, Special Abilities, Intro en Victory Cinemas, Taunts en Brutalities en wordt Geras als nieuw character onthuld. Hij heeft als specialiteit om de tijd te manipuleren. Naast Geras zijn de volgende speelbare fighters bevestigd: Scorpion, Sub-Zero, Sonya Blade, Baraka, Raiden, Skarlet en pre-order personage Shao Kahn.

In de gameplay en proloog trailers zagen we ook Jax, Liu Kang, Jung Lau en Shinook, die echter nog niet bevestigd zijn als speelbare fighters. Deze zullen vast en zeker in de loop der tijd een bevestiging krijgen in het roster.

Bekijk hieronder de gameplay reveal trailer. Mortal Kombat 11 verschijnt op 23 april voor PlayStation 4, Xbox One en pc. Naast de gewone editie is er ook een Premium Edition te pre-orderen, die de game bevat met een Kombat Pack. Gamers die het spel van een pre-order voorzien, krijgen op 28 maart toegang tot de beta.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren