Daedalic Entertainment kondigt Intruders: Hide and Seek aan

Heb jij na het zien van Home Alone altijd al gedacht dat jij dat ook zou kunnen? Daarvoor hoef je gelukkig niet te wachten tot een stel onbekenden je huis indringen tijdens kerst. Uitgever Daedalic Entertainment komt namelijk met Intruders: Hide and Seek.

In Intruders: Hide and Seek kruip je in de huid van de tien-jarige Ben, tijdens een vakantie met zijn zusje en ouders komen er indringers het huisje binnen. Gewapend met niks en zonder spierballen of vechterslust moet je je familie zien te redden en er achter proberen te komen wat de inbrekers willen. De trailer laat in ieder geval al zien dat we hier niet te maken hebben met simpele kleptomanen.

Interessant aan Intruders: Hide and Seek is dat je als tien-jarig jochie speelt en dus afhankelijk bent van een stealthy gamestijl waardoor je geduld flink op de proef wordt gesteld. Daedalic Entertainment heeft aangegeven dat de game al snel te spelen zal zijn, namelijk 13 februari. Om de spanning nog meer op te voeren, is het mogelijk om Intruders: Hide and Seek met PlayStation VR te spelen.

Meer Intruders: Hide and Seek

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren