Releasedatum laatste episode The Walking Dead: Final Season uitgelekt

Nadat eerder Skybound Games de taak op zich had genomen om het laatste seizoen van de Telltale game The Walking Dead af te maken, is vandaag de een-na-laatste aflevering Broken Toys dan toch eindelijk verschenen.

Nu lijkt het er echt op dat vierde aflevering, die op het moment van spreken nog geen definitieve naam heeft mogen ontvangen, al vroegtijdig is uitgelekt. Volgens de pagina waar je alle delen kan zien die je in bezit hebt, moet dit deel namelijk op 26 maart verschijnen.

Skybound Games heeft op het moment nog niet officieel bevestigd dat de allerlaatste episode van The Walking Dead: The Final Season dan inderdaad verschijnt.

Net als Broken Toys zal de laatste aflevering van The Walking Dead: The Final Season alleen verschijnen in de Epic Games Store. Daar is echter een uitzondering op, wanneer je in bezit bent van een seizoenspas op Steam zal je ook op die platform de finale ontvangen. De game verschijnt wel normaal in de digitale winkel voor de PlayStation 4, Nintendo Switch en Xbox One.

  1.   
    Turk–Life's avatar

    Hoezo uitgelekt. Het staat er gewoon, dat noem je niet uitgelekt.