“Soulja Boy klaagt Fortnite aan vanwege het niet stelen van zijn dansje”

Mocht je zoeken naar een soort De Speld voor “betrouwbaar nepnieuws” omtrent de game-wereld, dan ben je aan bij Hard Drive aan het juiste adres. De zusteronderneming van The Hard Times schrijft steevast herkenbare satire voor gamers, waaronder soms ogenschijnlijk waarheidsgetrouw fake news , wat her en der op het randje van de realiteit kan hangen.

Zo zou een van de recentere “nieuwtjes” bijna de werkelijkheid kunnen worden. Het verhaal van rapper annex geflopte console-entrepreneur Soulja Boy die een snelle duit uit Fortnite’s succes probeert te slaan. Ware het niet dat Soulja Boy zich afgelopen maanden eerder al in moeilijke justitionele zaken heeft gewerkt, had dit zowaar echt kunnen gebeuren.

Het nepnieuws werd bovendien al gepubliceerd net voordat ook “Orange Shirt Kid” de makers van Fortnite aanklaagde vanwege het wél implementeren van zijn dansje, waarmee Hard Drive zo goed als full circle gaat als het aankomt op bizarre, mild geëngageerde humor voor gamers.

Wil je dus lachen om wat goedbedoeld, satirisch fake news voor de gamer, dan raadt Gamersnet je met liefde een bezoekje aan Hard Drive aan.

🍞 De Lunchtip is een (werk)dagelijkse rubriek waarin we interessante content rondom gaming delen. Van diepe documentaires tot gortdroge memes; je vind het doordeweeks in de middag op Gamersnet!

Heb je zelf een goede tip voor de lunchpauze? Geef het door via de Hub, Discord of Twitter en verrijk de middag van je medegamer!

 1.   
  mmx's avatar

  Wat ze niet doen om aan EASY money te komen .

 2.   
  Tom Kauwenberg's avatar

  @mmx: Ik denk dat je over wat cruciale details hebt gelezen…

 3.   
  Dedsec's avatar

  Ach ik zie elke dag nepnieuws, met dat we er in 2050 niet meer zijn enzo haha.

 4.   
  MaTriXX's avatar

  Soulja Boy verkoopt alweer een andere console die volgens hem overal verkocht word voor 200 dollar en bij hem maar 100 kost, echter verkoopt aliexpres hem voor 30 dollar :P.

  Mensen zijn gewoon dom als ze erin stinken.

  Hij verkoopt nu een PS Vita Ripoff voor 100 Dollar die normaal volgens hem 200 Dollar kost, echter bij Ali kost hij 30 Dollar :P.