Battlefield 5 tweede grote update Lightning Strikes verschijnt deze week

Battlefield 5 had misschien een ietwat rumoerige start door het tekort aan content, toch doet de game het nog wel aardig onder de spelers. DICE heeft namelijk de belofte gedaan dat Battlefield 5 na de launch nog zou worden aangevuld met nieuwe content, hierdoor viel het cijfer ook iets lager uit in onze review.

Het tweede hoofdstuk, dat onder de naam Lightning Strikes gaat, brengt de langverwachte co-op naar de game toe. Squad Conquest en de klassieke gamemodi Rush zullen ook eindelijk worden toegevoegd aan de shooter waar de Tweede Wereldoorlog centraal staat.

Deze modi zorgen er ook nog eens voor dat er er nieuwe wapens en voertuigen, zoals de ZK-383 (Medic), Modele 1944 (Assault) en M1922 (Support) naar het spel komen. Daarnaast worden er aanpassing verricht aan de beruchte Time to Death.

In maart zal dit hoofdstuk van Tides of War ten einde komen, dit is overigens niet het laatste hoofdstuk. Trial by Fire maakt namelijk in maart zijn intrede. Dit nieuwe hoofdstuk brengt, zoals ook aan het einde van de trailer kortstondig te zien is, de populaire battle royale modi naar Battlefield 5 toe.

Het tweede hoofdstuk uit de Tides of War campagne genaamd Lightning Strikes verschijnt nog deze week, namelijk op 17 januari. Wanneer deze precies eindigt, is daarentegen niet bekendgemaakt.

  1.   
    mmx's avatar

    Mooi .dat word weer dollen dus