Gameplay Mortal Kombat 11 wordt 17 januari onthuld

Vorige maand werd Mortal Kombat 11 onthuld op de Game Awards. Destijds kregen we slechts een cinematische trailer te zien, maar de game staat al te verschijnen in april, dus wordt het tijd voor wat gameplay. Als je uitkijkt naar de nieuwe Mortal Kombat, is er goed nieuws: aankomende donderdag verschijnen de eerste gameplay-beelden online.

Op Twitch zal de game in actie worden getoond, waarbij ontwikkelaar NetherRealm exclusieve onthullingen belooft met betrekking tot onder meer nieuwe speelbare karakters en het verhaal. Ook wordt de MK Kollective getoond, een online hub voor echte fans van de games. Hier kun je allerlei Mortal Kombat-gerelateerde content bekijken, onder meer van gerenommeerde cosplayers, beeldhouwers en andere artiesten.

Ook gaan er geruchten dat horrorclown Pennywise uit IT zijn opwachting zal maken tijdens de livestream: dit zou een speelbaar personage worden. Dit zou een logische stap zijn, aangezien de rechten voor zowel Mortal Kombat als IT bij Warner Bros. liggen én er later dit jaar een nieuwe IT verschijnt.

De Mortal Kombat-livestream begint donderdagavond om 19:30 (Nederlandse tijd). Mortal Kombat 11 verschijn op 23 april voor Nintendo Switch, pc, Xbox One en PlayStation 4.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren