Agent 47 gaat high-def in Hitman HD Enhanced Collection launch trailer

Een klein weekje terug aangekondigd en nú alweer te vinden in de (digitale) schappen; de Hitman HD Enhanced Collection. Het klassieke Hitman: Blood Money en (misschien nét wat minder iconische) Hitman: Absolution zijn nu opgepoetst, gebundeld én beschikbaar gesteld voor de Xbox One en PlayStation. En ja, ze draaien beide in 4K-resolutie, op 60 frames per seconde.

Mocht je twee Agent 47’s avonturen terug willen spelen, dan kan dat nu dus in verscherpte glorie. Naast de verbeterde prestaties zijn nu ook sommige lichteffecten van de games verbeterd, alsmede de soms wat onhandige controls van de oude delen.

Hoeveel moeten de twee games kosten die IO Interactive uiteindelijk naar “de herboren Hitman” hebben gebracht? Een volprijs van maar liefst 59,99 euro.

Om je nog één keer lekker te maken met wat favoriete hits van die twee eerder Hitman-titels, rolde IO Interactive en Warner Bros. Games nog één concluderende launch trailer uit, natuurlijk voorzien van wat iconische momenten én muziek…

De remasters daargelaten, houdt IO Interactive zich nu nog immer druk bezig met het eind vorig jaar verschenen Hitman 2. Daarvoor publiceerde de Deense ontwikkelstudio onlangs een January Roadmap, waarin ook weer nieuwe uitdagingen en een Elusive Target worden onthuld.

 1.   
  mmx's avatar

  Deze collectie vind ik best leuk .

 2.   
  Tom Kauwenberg's avatar

  @mmx: Vind ‘m voor zestig ekkies dan weer echt iets te veel van het goede, vooral omdat beide games in wezen al vrij “HD” gelanceerd werden op vorige generatie consoles.

  Weet niet hoe het zit met Blood Money, maar de pc-versie van Absolution draait volgens mij vlot 4K met hedendaagse hardware. En die pak je vandaag de dag al snel op voor een tientje.

 3.   
  mmx's avatar

  @Tom Kauwenberg: je hebt gelijk Tom het is idd duur.