Bethesda geeft teaser vrij van The Elder Scrolls na mysterieuze stream

Gisteren werd een mysterieuze interactieve livestream door Bethesda gehouden. Wat het precies was, wist eigenlijk niemand. Het enige dat je kon doen was klikken op het beeld, zodat de groeven zouden oplichten.

Toen er in totaal 168.355.507 keer op de stream was geklikt en daarmee alle groeven waren opgelicht, gaf Bethesda eindelijk een teaser vrij voor de aankomende uitbreiding van The Elder Scrolls Online.

De teaser die Bethesda vrijgaf was welgeteld zeven seconden lang. Uiteindelijk bleek deze verkapte versie van een trailer zelfs een aankondiging van een aankondiging te zijn. Dit leidde tot veel ongenoegen onder de kijkers, zij hadden tenslotte veel tijd in het klikken gestoken.

Vooralsnog gaat op dit moment het gerucht dat de nieuwe uitbreiding het land Elsweyr naar de online wereld van The Elder Scrolls brengt. De daadwerkelijke aankondiging voor de nieuwste uitbreiding vind plaats op 15 januari om 23:00 Nederlandse tijd.

 1.   
  Alfa Warrior's avatar

  Bethesda kennende gaat het als volgt:
  Trailer in ~februari – dan stilte tot de E3.
  Op de E3 een grote trailer & gameplay.
  Dan de release date – ergens in 2019 OF 2020 (waarschijnlijk november) – met tot die tijd af-en-toe wat trailers en informatie.

 2.   
  Tadao's avatar

  Ik /hoop/ dat dit niet naar Akaviir hint. Die plek wil ik in een volle singleplayer spel willen verkennen