Collector’s Pack DLC voor Hitman 2 nu gratis bij Expansion Pass

Misschien niet helemaal netjes richting kopers van Hitman 2’s Collector’s Edition, maar wél een mooi presentje voor de gamers met de Expansion Pass. IO Interactive maakte vandaag bekend dat de in-game content die bij het duurdere pakket hoorde, nu ook kosteloos beschikbaar wordt gesteld aan de gamers die de Expansion Pass afnamen of de Gold Edition kochtten.

Via het officiële Hitman Twitter-account werd het nieuws vandaag uit de doeken gedaan. Daarbij werd vermeld dat het wel even kan duren voordat de twee in-game items te claimen zullen zijn:

De Hitman 2 Collector’s Edition verscheen 13 november gelijktijdig met de game, maar enkel op PlayStation 4 en Xbox One. Met een richtprijs van circa 149,99 euro bevatte het stijlvol vormgegeven koffertje een exclusieve steelcase-editie van de game, meerdere dodelijke goodies, een artbook én uiteraard wat unieke content voor in de game zelf.

Het zogenaamde Collector’s Pack was een digitaal presentje bij de Collector’s Edition, waarmee Agent 47 uit te rusten is met een uniek en explosief badeendje, alsmede een volledig zwart maatpak. Vanaf heden mogen dus ook Expansion Pass-houders daarmee hun snode plannetjes uitvoeren — en daarmee dus nu ook de sluipmoordenaren op pc.

Hitman 2 verscheen 13 november 2018 alweer op PlayStation 4, Xbox One en pc. Sindsdien zijn meerdere (gratis) tijdsgebonden campagnes uitgerold, alsmede een missie om Sean Bean te vermoorden.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren