Bethesda teaset met geheimzinnige interactieve livestream

Vorig jaar hield Bethesda ook al een zeer mysterieuze stream voor de aankondiging van Fallout 76, nu heeft de ontwikkelaar van The Elder Scrolls-franchise weer iets nieuws voor ons in petto.

Op dit moment is Bethesda namelijk aan het streamen op Twitch, al is het dit keer alles behalve een gewone livestream. Het is namelijk een geheel interactieve stream waarbij je zoveel mogelijk moet klikken op het scherm. Dit werkt overigens, op het moment van schrijven, niet op je smartphone.

Door zo veel mogelijk te klikken, begint langzamerhand een groter gedeelte van de groeven te glimmen. Het is dus hoogstwaarschijnlijk de bedoeling dat al deze groeven licht geven, zodat er iets bekend kan worden gemaakt.

Wat er precies wordt bekendgemaakt is natuurlijk op dit moment niet helemaal te achterhalen, toch gaan er al enkele dagen geruchten de rondte dat dit mogelijk te maken heeft met The Elder Scrolls Online.

The Elder Scrolls Online zou namelijk een geheel nieuwe uitbreiding krijgen, zo hebben dataminers uitgevonden. Elsweyr (wat uitgesproken moet worden als het Engelse woord elsewhere) zou worden toegevoegd aan de al uitgebreide kaart van deze game.

Daarnaast kregen ook enkele bekende influencers die vooral The Elder Scrolls Online spelen, onlangs nog een brief met daarbij een zogenaamde Wrathstone tablet. Iets dat gelijkenissen heeft met de tekeningen in de stream. Overigens staat ook de game The Elder Scrolls Online aangegeven bij de categorie.

Wanneer de onthulling van Elsewhere precies is, is niet bekend. Het is daarom handig om een oogje in het zeil te houden op deze interactieve livestream. Want voor je het weet, heeft de teaser trailer al plaatsgevonden.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren