Yoshi’s Crafted World komt uit op 29 maart

Er staat weer een groot avontuur te wachten voor het kleine dinosaurusje. Ditmaal niet in de vorm van een bolletje wol, zoals het geval is in Poochy & Yoshi’s Woolly World, maar een wereld vol met knip-en-plakwerk.

Over vele aan elkaar gelijmde levels is het de bedoeling om edelstenen terug te vinden van een magische steen, nadat deze waren gestolen door Kamek en Baby Bowser Volgens een legende worden de wildste dromen waargemaakt van degene die beschikt over al deze edelstenen.

Aan de andere kant is het nu ook mogelijk om de levels om te draaien, daarmee kan je het gehele level van achter naar voren herbeleven; een geheel nieuw perspectief gaat voor je open. Het staat in ieder geval garant voor dubbel zo veel plezier.

Yoshi’s Crafted World verschijnt op 29 maart voor de Nintendo Switch. Wil je meer weten over Yoshi’s Crafted World? Lees dan de Fast Forward die alle informatie van deze game op een rijtje zet.

 1.   
  Dedsec's avatar

  Ja ik ga morgen een Switch kopen met Zelda en voor die nieuwe Mario bros, maar ik heb ook al een 3DS, en weet dus niet of ik nog een soort account moet maken ?? Want Google en Nintendo geven niet echt meer duidelijkheid daar over.

 2.   
  WesterW's avatar

  @Dedsec: Op de Nintendo Switch maak je een nieuwe Nintendo Account aan, terwijl op je Nintendo 3DS een Nintendo ID hebt. Die twee zijn aan elkaar te koppelen, zodat je bijvoorbeeld je vrienden en het geld dat je nog op je Nintendo ID had staan, ook kunt gebruiken op je Switch.

  Dat er twee accounts zijn – Nintendo Account en Nintendo ID – maakt het allemaal onnodig ingewikkeld, maar gelukkig legt de Nintendo Switch je het bovenstaande uit wanneer je er (online) mee aan de slag gaat. Bijvoorbeeld als je een kijkje neemt in de eShop.

  Veel plezier met je Switch!

 3.   
  Tom Kauwenberg's avatar

  @WesterW: Het is inderdaad enorm omslachtig, maar Wester legt het hier wel vrij helder uit.

  Pro-tip: doe het in één keer goed. Ik heb ooit een fout account gekoppeld aan een foute Switch, en heb er zeker (verspreid over drie dagen) een uur of vier aan frustratie aan overgehouden om het weer recht te zetten. Accounts ontkoppelen, Switches “vrijmaken”, accounts weer koppelen en toeschrijven; geen leuk taakje.

 4.   
  Dedsec's avatar

  @WesterW:

  Ok bedankt voor de informatie daar ben ik echt heel blij mee, en hoe zit het dan met die Club nintendo account ?? Want die heb je ook nog.

 5.   
  WesterW's avatar

  @Dedsec: Tja, Nintendo heeft inderdaad nogal wat accountdiensten gehad. Club Nintendo was tot september 2015 actief, maar is toen vervangen door My Nintendo. Die bestaat dus niet meer. Alle sterren en dergelijke die je daarvoor kon verzamelen zijn helaas niet meer te gebruiken. Dat gezegd hebbende, My Nintendo heeft een soortgelijk systeem, waar je Gold Points verzamelt om korting op games te krijgen.

 6.   
  Dedsec's avatar

  @WesterW:

  Ja dat weet ik, maar daar hoef ik dus niks mee te doen denk ? Want dat zit al vast aan me ID account.

  Zucht wat is me maag druk zeg.