Mount Your Friends-maker onthult binnenkort nieuwe game op Steam

Mocht je een fervent fanatiekeling zijn van je eigen vrienden bestijgen, dan ben je zonder twijfel bekend met Mount Your Friends, dan wel het vervolgdeel Mount Your Friends 3D: A Hard Man is Good to Climb.

Beide uiteraard respectievelijke pareltjes in gortdroge onderbroekenlol en oerdomme, competitieve physics, maar misschien krijgen we daar binnenkort wel zeer spoedig méér van. In ieder geval iets van de gast die het ooit bedacht.

Middels een bijzonder rechttoe-rechtaan Twitter-bericht laat eenmansontwikkelaar Daniel “Stegersaurus” Steger weten zeer snel met een nieuwe onthulling te komen. Geen uitgebreide teaser voor de teaser van de onthullingstrailer, nee; een subtiele tweet zegt soms al meer dan genoeg:

Met dat bericht vliegen de speculaties van een Mount Your Friends 4D al aardig op, maar Steger houdt de lippen stijf. Wel geeft hij in een respons een indicatie van hoelang liefhebbers van zijn werk nog moeten wachten op de onthulling. Daarop laat Stegersaurus weten dat het nieuwe project al ter goedkeuring naar Steam is gestuurd.

Een kwestie van dagen dus, maar hopelijk niet bijzonder veel langer dan een week of twee. Over het algemeen werkt Steam vrij vlot op approvals, maar tegelijkertijd maakt Steger misschien ook niet de meest toegankelijke games qua smaak…

Wat zou jij van de droge Stegersaurus willen zien? Is het, nog geen jaar na het laatste deel, alweer tijd voor een derde Mount Your Friends, of zou je liever een compleet ander project van de onafhankelijke Canadees willen zien?

Wij houden de komende tijd Stegersaurus’ Steam-pagina in de gaten. Als er één redactie hard gaat op elkaar beklimmen, dan is het die van Gamersnet wel.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren